Comandă 0780777777 0760664455 0760664466 0217940274 L-V 8-16 sau alexandra@ladys.ro

Detoxifierea ficatului HappyLiver - HK3

Cod: HK3

Profită de ofertele LADYS

Detoxifierea ficatului HappyLiver - HK3

Cod: HK3

lot32101118

Disponibilitate: în stoc

24,99Lei
    Pin it

Detoxifierea ficatului HappyLiver

cod - HK3

Supliment alimentar - prospect

30 comprimate

 

Ingrediente active

Cant./cpr.

Ingrediente: agenți de încărcare celuloză microcristalină și carboximetilcelulozăde sodiu reticulată; extract apos 4:1 din frunze de Anghinare (Cynara Scolymus),extract apos 10:1 din semințe de Armurariu (Silybum Marianum),extract 4:1 din rădăcini de Turmeric (Curcuma longa),N-Acetil L-Cisteina, agenți antiaglomeranți:stearat de magneziu și dioxid de siliciu.

Extract de Anghinare

100.00 mg

Extract de Armurariu

100.00 mg

Extract de Turmeric

100.00 mg

N-Acetil L-Cisteină

100.00 mg

 

Proprietăți : Silimarina(Silybum Marianum) este o mixtură formată din cel puţin 3 flavonoliganzi incluzând silibina (silibinina), silidianina şi silicristina. Ea reprezintă cel mai important constituent activ al extractului de armurariu. Componentele silimarinei stabilizează membranele celulelor hepatice, favorizează eliminarea toxinelor şi ajută astfel la menţinerea şi regenerarea funcţionalităţii normale a ficatului. Acţiunea antioxidantă ajută la combaterea efectelor nocive pe care le exercită asupra ficatului poluarea, infecţiile, diverse substanţe chimice (inclusiv alcoolul, toxine din apă sau alimente etc). Silimarina sprijină capacitatea naturală de regenerare a ficatului, susţine digestia şi întreţine procesele normale de detoxifiere. Astfel silimarina este utilă pentru accelerarea recuperării ficatului în afecţiuni hepatice de diverse cauze.

Extractul de Anghinare poate stimula fluxul biliar și poate ajuta regenerarea celulelor hepatice.

Extractul de Turmeric poate proteja ficatul de daunele radicalilor liberi și permite ficatului o curățare mai ușoră. Turmericul protejează celulele hepatice sănătoase de a fi prejudiciate.

Suplimentarea cu N-acetil L-cisteinăoferă ficatulului un conținut suplimentar de glutation și protecția antioxidantă de care au nevoie celulele hepatice pentru a îndeplini mai bine funcțiile lor.

 

Indicații: HappyLiver ajută la: îmbunătățirea funcțiilor hepatice, susține detoxifierea hepatică: ajută la metabolizarea și eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de țigară, pesticidelor, alcoolului, acumulărilor toxice de medicamente – inclusiv chimioterapice, hormonilor în exces etc., reduce stresul oxidativ: participă la biosinteza hepatică a glutationului cu rol puternic antioxidant , păstrează structura normală a ficatului în urma distrucției hepatocitelor: scade cicatrizarea fibroasă a ficatului, reglează rata de distrugere hepatică a globulelor rosii, sinteza ureei, a acidului uric, a albuminei, a glicogenului și a proteinelor de coagulare (protrombină, fibrinogen, heparină)/ reglează nivelul bilirubinei, a colesterolului hepatic și biliar, reduce peroxidarea lipidică, îmbunătățește digestia prin efect coleretic: stimulează secreția biliară cu rol în îmbunătățirea peristaltismului intestinal

 

Mod de utilizare: 1comprimatde doua oripe zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Fără agenți de conservare, zahăr, gluten, amidon.Fără arome și coloranți artificiali

 

Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

 

Termen de valabilitate: A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj.

 

Masa netă/comprimat:                              658 mg

Greutate netă produs:                               e 19,74 g

 

Produs de Pharmex Rom Industry - Str. Crizantemelor Nr.1- Mogoşoaia, Ilfov Notificare nr : AA8421/2015SNPMAPS

Telefon: 0780777777                      info@ladys.ro               www.Ladys.ro

Herbal Kraft- produse la standarde internaționale de calitate